onsdag 1 mars 2017

Fredag den 11 februari

Lämnade New York med Greyhound kl. 07.00. Väl framme i Washington tog vi metron till Reston, i riktning mot flygplatsen. Här får man än så länge byta till shuttle-buss till flygplatsen eftersom man håller på att bygga tunnelbanan ända ut till flygplatsen.

Från början var det meningen att vi skulle återvända till samma hotell inne i Washington som vi bott på, men på grund av ett litet utflyktsmål så bokade vi om sista natten till Comfort Inn i Herndon, som Jinny Beyer rekommenderar på sin hemsida. Det var ett bra val, eftersom både frukost och transfer till flygplatsen ingick i priset. Vi hade också sån tur att vi kunde använda det vi hade kvar på våra Metrocards till en buss som gick från tunnelbanan och stannade precis utanför motellet. Helt perfekt!

Efter att vi checkat in, så tog vi en taxi de 13 km till Jinny Beyer Studio i Great Falls. Där hade vi också tur och fick träffa henne och prata med henne en kort stund. Hon var mitt uppe i en anställningsintervju....vi tillbringade nästan 2 timmar där och handlade en del. Sen blev det taxi tillbaks till Herndon och ett besök på lokala matbutiken för att köpa med lite smått och gott hem.

Så här såg det ut där inför Valentine's Day:


Lördagen den 11 februari

Hemresedag. Började med en sen frukost och packning av det sista. Transport till flygplatsen för att ha gott om tid på sig, man vet ju aldrig hur det är med säkerhetskontroller och annat. Lugn flygning hem. Hemma vid 11 på förmiddagen och stöp då i säng för några timmars sömn. Har haft det så bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar